Obsługa konsumenta Zeszyt ćwiczeń
Technik hotelarstwa Kwalifikacja T.12
Wersja papierowa
Autor:
Duda Joanna, Krzywda Sebastian
Wydawnictwo:
WSiPISBN: 978-83-02-14734-0
Format: 20.5x29.5cm
Liczba stron: 192
Oprawa: Miękka
Wydanie: 1, 2014 r.
Język: polski
Dostępność: dostępny (Uwaga: Niski stan magazynowy)
30,70 zł
Zakres:
kwalifikacja T.12 (Przygotowanie i podawanie śniadań, Organizacja usług dodatkowych w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie)
Podręcznik do nauki:
obsługi gości hotelowych,
zasad nakrywania stołów,
sposobów podawania śniadań,
różnych metod serwowania posiłków,
organizowania usług dodatkowych.
Zeszyt ćwiczeń stanowi uzupełnienie podręcznika: Usługi żywieniowe w hotelarstwie" do nauki zawodu z branży turystyczno-hotelarskiej opracowanego zgodnie z nowa podstawą programową.